Warmtepomp installeren - MrFix regelt binnen 1u een installateur. (2023)

Zoek je een vakman om je warmtepomp te installeren of repareren? Vul dan het formulier hierboven in. MrFix regelt binnen een uur een afspraak met een warmtepomp-installateur in de buurt. Noem onder “SPECIFIEKE OMSCHRIJVING” alsjeblieft het merk, model en type warmtepomp:

 • Lucht-water warmtepomp
 • Hybride warmtepomp
 • Water-water warmtepomp, ook geothermische warmtepomp, aardwarmtepomp of bodemwarmtepomp genoemd (let op, installatie vereist certificaat)
 • ventilatielucht/water warmtepomp

Hieronder meer info over recente warmtepomp-klussen, Klantbeoordelingen en tips alsmede informatie over de tarieven voor warmtepompen installeren, garantie en spoedklussen.

Warmtepomp-monteur: waarom MrFix?

 • MrFix weet wie de beste warmtepomp-installateurs zijn
 • Je kiest zelf wanneer de vakman kan komen: 24/7
 • Tarief €95/uincl.btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe bestel ik een warmtepomp-monteur?

 • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldtbinnen 1 uurwelke warmtepomp-expert komt
 • Betaal achteraf viaiDeal,overschrijving of creditcard

Recente klussen - warmtepomp installeren

Loodgieter - Nieuwe Binnenweg - Address still missing

toilet seat + kitwhen faucet - RO

I need a Plumber in to we can't fix our toilet seat ourselves 🙁+ we need to fix our faucet in the kitchen - two very quick jobs

Loodgieter - Tweede Helmersstraat - Amsterdam

CV-monteur - Fix Remeha Avanta boiler E9 error code - AM

Ikzoek een CV-monteur of andere loodgieter in Amsterdam om mijn Remeha Avanta ketel te repareren het toont E9 fout. Opnieuw opstarten/resetten werkt niet. We hebben daar geen vulkring kunnen vinden om de druk te verhogen.(I need a plumber in Am...

Loodgieter - Nijenburg - Hoofddorp

CV-monteur - Replace bathroom radiator. - HA

Ik zoekeen Centrale Verwarming specialist of andere loodgieter in Hoofddorp om de badkamerradiator te vervangen. De radiator in onze badkamer is hoogstwaarschijnlijk in de dode staat en er lekt water uit. We hebben advies nodig met betrekking tot de aa...

Loodgieter - Schippersstraat - Amsterdam

Lekkage - Fix leaky radiator - AM

Loodgieter gezocht in Amsterdam-Centrum om een van mijn radiatoren te repareren. Hij lekt een beetje: niet veel, maar ik wil graag dat de loodgieter hem nu voor de zekerheid repareert, zodat ik later geen groter probleem krijg. Alsjeblieft vooraf een insc...

Loodgieter - Galvanistraat - 's-Gravenhage

Clogged sink DH

Kitchen sink is not draining properly. I tried Draino as well baking soda + vinegar, but those were not helpful.

Loodgieter - Rechtestraat - Eindhoven

Stop water leak in shop (OT20/17710) - EI

Plumber in Eindhoven wanted urgently to stop a water leak in our Mango shop.

Recente beoordelingen (5.380)

Score: 3,7/5,0 sterren

Casper: "Er was wat onduidelijkheid over wat er precies moest gebeuren, en hoeveel dit zou gaan kosten. Ik merkte dat mijn klant hier wat onzeker van werd. De loodgieter kon niet precies aangeven of zijn voorgestelde oplossing daadwerkelijk zou gaan werken. Meer..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Ilbey: "Communicatie verliep in het begin niet vlekkeloos. Ik meldde in de middag dat het een spoed geval was, na wat miscommunicatie kwam de volgende dag een monteur langs. Maar, het probleem is opgelost. Vakkundige monteur, wist precies wat het probleem was en..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Angelique: "Het team van Mr Fix doet er echt alles aan om je te helpen in een spoed situatie. Dat heb ik keer op keer gemerkt en daarom blijf ik Mr Fix gebruiken. Hun experts zijn daarbij ook betrouwbaar en goed in hun werk.Heldere communicatie, Vakmanschap, Snelle..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Ingeborg: "Snelle reactie op mijn klusaanvraag. Goeie communicatie over de datum. Het vervangen van de badkraan duurde niet meer dan 30 minuten, maar ik betaalde wel het uurtarief van € 85,-. Naar verhouding vond ik dat wat prijzig, maar ik ben wel blij met het r..."

Score: 4,3/5,0 sterren

: "Goed werk maar communicatie liet wat te wensen over. Ik had aangegeven om 3 uur beschikbaar te zijn voor de reparatie maar de loodgieter kwam ongeveer een uur te vroeg en ik kon hem nog niet ontvangen. Volgens mij had hij niet de juiste informatie ontvang..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Angelique: "Ik had urgent iemand nodig dezelfde dag en Mr Fix heeft alles gedaan om iemand te vinden. Dit was een enorme gerust stelling. Mr Fix cares. Dat is niet altijd het geval als ik andere aanbieders bel: die bellen vaak niet eens terug of zeggen dat ze pas vol..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Bart: "Na verschillende installatiebedrijven gebeld te hebben, leek het niet zo makkelijk om op korte termijn een loodgieter te vinden om een lekkende douche te herinstalleren.Toen vond ik de deze website, keurig binnen het uur een berichtje en twee dagen later..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Chad: "Binnen een uur een loodgieter gevonden. Zelf was ik niet bij de werkzaamheden aanwezig. De loodgieter heeft netjes een foto gedeeld en werkzaamheden en onderdelen/kosten overzicht met mij gedeeld. Dat vond ik heel transparant. Enige minpunt als je het een..."

Warmtepomp installeren - Tarief


MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde warmtepomp-monteurs een vast uurtarief van €95 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. In de meeste gevallen is het raadzaam om de vakman te vragen om opname te komen doen, zodat hij je kan adviseren over de opties en een vaste prijs kan offreren.

Soorten warmtepomp


Deze pagina van NIBE vergelijkt de verschilende soorten warmtepomp en legt de werking van de 4 soorten systemen uitstekend uit:

 • Lucht-water warmtepompen
 • Hybride warmtepompen
 • Water-water warmtepomp, ook geothermische warmtepomp, aardwarmtepomp of bodemwarmtepomp genoemd: let op, installatie vereist certificaat
 • ventilatielucht/water warmtepomp

Soepel je warmtepomp-klus plaatsen


Hoe helpt MrFix je aan de beste warmtepomp-monteur? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.

Klusservice MrFix heeft altijd een warmtepomp-installateur, warmtepomp-monteur of andere loodgieter voor je klaar staan. Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een bekwame vakman. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.

Tips voor het duidelijk plaatsen van je warmtepomp-klus:

 • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt eventueel 1 of 2 foto’s toevoegen. Hoeft niet, helpt soms wel
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: Vermeld bijv. het merk & model warmtepomp en eventuele andere relevante gegevens.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).

Warmtepomp installeren tegen een eerlijk tarief


Voor optimale, duurzame kwaliteit regelen wij graag een ervaren warmtepomp-monteur tegen een goed tarief. Zet onze vakman in voor het installeren van een nieuwe warmtepomp of voor het onderhoud ervan..

Zie voor verdere vragen over het tarief voor warmtepomp-installateurs en andere loodgieters de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).

Warmtepomp installeren - garantie

Onze warmtepomp-installateurs en andere loodgieters doen je klus in één keer goed. Elke vakman die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.

Warmtepomp installeren – Garantie en toeslag

De werkzaamheden van onze warmtepomp-monteurs worden gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, diens verzekering en coulance als partner van MrFix.

Met spoed een warmtepomp-monteur?

Sommige klussen kunnen simpelweg niet wachten. Kortsluiting in een elektragroep of een kapotte warmtepomp, het kan zomaar gebeuren. En dat altijd onverwacht. Je wilt niet een heel weekend zonder warm water en verwarming zitten. Daarom staan de vakmannen van MrFix ook voor spoedklussen voor je klaar. Ook tijdens de avonduren en in het weekend. Geen enkel probleem voor de warmtepomp-installateurs en andere loodgieters van MrFix!

Zij zijn beschikbaar voor elke denkbare warmtepomp-klus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en de rest van Nederland tot en met Groningen, Enschede, Eindhoven, Breda en Maastricht. Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste vakman. Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.

MrFix ook voor andere soorten klussen


Een eigen huis is ieders droom en je zorgt er graag goed voor. Je onderhoudt alles heel goed en je gaat voor kwaliteit. Wij bij MrFix begrijpen dat en zullen al je klussen graag matchen met onze vakmannen voor een perfect resultaat.

Behalve een warmtepomp-installateur of andere loodgieter regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien of andere Vakman.

Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).

Warmtepomp-installateur gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare warmtepomp-monteurs, warmtepomp-installateurs en andere loodgieters in Amsterdam,Rotterdam, Den Haag, Utrecht,en elders in Nederland incusief Eindhoven. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste warmtepomp-installateur, loodgieter of andere vakman in jouw regio gekoppeld.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lilliana Bartoletti

Last Updated: 30/07/2023

Views: 5725

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lilliana Bartoletti

Birthday: 1999-11-18

Address: 58866 Tricia Spurs, North Melvinberg, HI 91346-3774

Phone: +50616620367928

Job: Real-Estate Liaison

Hobby: Graffiti, Astronomy, Handball, Magic, Origami, Fashion, Foreign language learning

Introduction: My name is Lilliana Bartoletti, I am a adventurous, pleasant, shiny, beautiful, handsome, zealous, tasty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.